Vermogensbegeleiding
Wanneer u uw totale financiële positie bekijkt, is de kans groot dat u zowel over spaarrekeningen als belegging gerelateerde rekeningen beschikt. Voor welk doel u gaat sparen en voor welk doel beleggingen meestal een betere optie zijn, bespreken wij graag met u.

Sparen
Sparen heeft de laatste jaren flink aan populariteit verloren. Door het beleid van de ECB heeft de spaarrente een historisch dieptepunt bereikt. Er wordt dan wat sneller voor beleggen gekozen. De vraag is echter of dit bij uw persoonlijke situatie past?

Joficon Inkomensplanning heeft toegang tot diverse banken en verzekeraars waar u door uw geld voor iets langere perioden vast te zetten een hogere rente uitgekeerd krijgt. Dit zijn zogenaamde Spaardeposito’s en dat kan mogelijk interessant voor u zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

DVD Vermogen

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op

Beleggen
Door onze samenwerking met vermogensbeheerder Noord Nederlands Effekten Kantoor (NNEK) beschikken wij nu niet alleen over de meest moderne tools om uw vermogen te begeleiden, maar hebben wij ook toegang tot het grootste assortiment beleggingsmogelijkheden dat op dit moment in Nederland beschikbaar is!

Als vermogensbegeleider hebben wij ons verder gespecialiseerd en zijn hierdoor in staat uw vermogen optimaal te begeleiden. Belangrijke uitgangspunten in onze begeleiding zijn strategie, risicobeperking en het monitoren van rendementsdoelstellingen. Veelal is koopkrachtbehoud de eerste wens. Dit betekent te voorkomen dat inflatie en belasting uw vermogen uithollen. Pas als dat goed geregeld is, wordt gekeken hoe vermogensgroei gerealiseerd kan worden.

Alhoewel wij beseffen dat u wellicht niet elke dag met dit soort problematiek bezig bent, leek het ons goed u te laten weten dat wij voor u klaar staan als zich vermogenszaken aandienen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van vermogensplanning.

Alternatieve beleggingen
Omdat wij dagelijks de markten volgen, zijn wij ook goed geïnformeerd over een aantal alternatieve beleggingen.
Zo hebben wij contact met Scotch Whisky Internationale (SWI). Zij beheren de grootste whiskykluis ter wereld. Ook wanneer u niet van whisky houdt, kan dit een prima aanvulling zijn op uw bestaande beleggingsportefeuille. het rendement smaakt lekker! meer informatie op scotchwhiskyinternational.com

Ook de wereld van cryptocurrency houden we scherp ik de gaten, evenals de onderliggende blockchaintechnologie! van de blockchaintechnologie wordt verwacht dat dit voor een vergelijkbare grote verandering kan zorgen als de komst van Internet. Cryptocurrecy is slechts één voorbeeld van toepassing van de blockchain technologie. De BitCoin is de bekendste. Ook in deze ‘wereld’ hebben wij toegang tot enkele interessante partijen.