Maak een ErfrechtPlan
Door onze samenwerking met Erfrechtplan kunnen wij voor u op eenvoudige wijze de gevolgen voor de erfbelasting in kaart brengen, mocht u of uw partner overlijden. Tevens bieden wij oplossingen aan om af te wijken van de wettelijke verdeling. Dit heeft vaak een flinke financiële besparing tot gevolg en zorgt er daarnaast voor dat een evt. te verwachten hoge eigen bijdrage voor de zorg, uitgesloten kan worden! Ook op het gebied van invulling geven aan een Levenstestament helpen wij u graag. Mocht u handelingsonbekwaam worden, dan kunt u in een levenstestament zaken regelen aangaande het beheer over uw financiële en medische zaken en wensen! Klik hier voor meer informatie en vul een contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor een eerste vrijblijvende afspraak.

Aangifte Inkomstenbelasting
De belastingaangifte vormt een check van de Belastingdienst over jouw inkomen en vermogen. De Belastingdienst wil hierbij de zekerheid hebben dat jouw inkomensgegevens kloppen en je dus voldoende belasting afdraagt.

Benut alle aftrekposten
De belastingaangifte kan ook geld opleveren. Tenminste, als je alle aftrekposten benut. In veel situaties heb je namelijk recht op teruggave van de fiscus. Je moet echter zelf kenbaar maken op welke aftrekposten je recht hebt. Veel voorkomende aftrekposten zijn:
* Hypotheekrente
* Specifieke zorgkosten
* Giften (voor periodieke en eenmalige giften gelden verschillende voorwaarden)
* Studiekosten
* Lijfrentepremie

Waarom uit handen geven?
Wij zijn op de hoogte van de fiscale regelgeving en de mogelijke aftrekposten, afhankelijk van jouw privé-situatie. Door je belastingaangifte uit handen te geven, weet je zeker dat je nooit te veel belasting betaalt en ook geen risico loopt op een naheffing.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op