Het eigen huis is voor de meeste mensen de duurste aanschaf in hun leven. Gelukkig gaan steeds meer mensen niet in op het eerste het beste aanbod van een bank of verzekeraar. Er zijn tenslotte genoeg aanbieders waaruit gekozen kan worden. Maar het vergelijken van de diverse offertes valt vaak niet mee, want waar zitten de valkuilen?

Inkooporganisatie Huismerk
Door de samenwerking met inkooporganisatie HUISMERK, verschaft Joficon Inkomensplanning zich toegang tot vrijwel alle geldverstrekkers. Zie ook: www.huismerk.nl. Dit betekent dat er altijd wel een aanbieder bij zit die bepaalde acties voert en die goed aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie en wensen! Naast deze inkooporganisatie heeft Joficon ook nog rechtstreekse agentschappen bij o.a. Rabobank, BLG, Hypotrust, REAAL, Delta Lloyd, Florius, ASR Bank, RegioBank, en Woonfonds.

Zoals u van een financieel planner mag verwachten, houd ik bij een hypotheekverstrekking rekening met de reeds aanwezige producten en uw persoonlijke financiële situatie. Daarnaast spelen uw persoonlijke wensen natuurlijk een centrale rol in de nieuw te vormen hypotheekconstructie. Als gevolg daarvan vallen er vaak een aantal geldverstrekkers af.

DVD Hypotheek aanvragen

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op

De familie-bank: een interessant alternatief!
Mocht u over vermogende familie of vrienden te beschikken, dan is een familiebank-constructie een aanrader! Hierdoor profiteert zowel de geldgever als de geldlener van financieel voordeel!! Weten hoe? Vul het reactie formulier in en wij leggen het u graag uit!

Het risico: Inkomensverlies
U krijgt uw hypothecaire lening o.b.v. uw huidige inkomenssituatie! Van belang is dus deze zo stabiel mogelijk te houden, ook bij grote veranderingen zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of pensioen. Inzicht hierin krijgt u door het opstellen van een persoonlijk inkomensbeschermingsplan. Zo’n plan zorgt ervoor dat u uw maandelijkse vaste lasten kunt blijven betalen wanneer u arbeidsongeschikt of werkloos wordt of met pensioen gaat. Uiteraard helpen wij u hier graag mee.

Wat u moet weten
Verder speelt de fiscus een belangrijke rol in een hypotheek. De veranderingen in de belastingwetgeving elk jaar weer, hebben inmiddels de eerste “slachtoffers” gemaakt.
Vaak hecht men veel waarde aan flexibiliteit. In de toekomst zullen er ongetwijfeld nog meer fiscale aanpassingen doorgevoerd worden. Door een flexibele hypotheekconstructie te kiezen bent u klaar voor de toekomst!

De hypotheekadviseur van Joficon Inkomensplanning regelt daarnaast nog talloze andere zaken. Zaken waar u in eerste instantie misschien niet meteen aan denkt wanneer u een nieuwe hypotheek gaat afsluiten:

  • Woonlastenberekening
  • Controle (voorlopige) koopovereenkomst
  • Bankgarantie/Waarborgsom
  • Regelen taxatie
  • Regelen goedkope notaris
  • Regelen maandelijks belastingvoordeel
  • Controle notariële hypotheekakte
  • Controle notariële afrekening
  • Opstellen van uw persoonlijke Hypotheek Wijzer

Zie ook: Wat is financiële Planning?